6-je63.jpg fht.jpg foto1.png foto2.png foto3.png foto4.png foto_1.png foto_2.png header_walcheren.png P1110943 mail.jpg website.jpg

Welkom bij Hockey Club Walcheren

Zo'n 600 leden, spelend in meer dan 40 teams vormen samen Hockeyclub Walcheren (HC Walcheren). Op de gemeentegrens van Vlissingen en Middelburg ligt het nieuwe complex Sportpark Vrijburg, waar HC Walcheren 3 velden heeft!


HC Walcheren ontvangt je graag op Sportpark Vrijburg om een van de vele wedstrijden te komen bekijken, te fluiten of te spelen! Er is in het clubhuis genoeg te eten en te drinken om er een leuke dag van te maken!


HC Walcheren streeft er naar om de website zo up to date mogelijk te houden. In het menu bovenaan kun je naar de verschillende pagina's navigeren. Mochten er onduidelijkheden of fouten op de site staan dan kun je dit altijd laten weten! 

Agenda
8-10   Eendjesrace Vlissingen 2016
17-10   Trainerscursus (aanwezigheid verplicht!)
14-11   Trainerscursus (aanwezigheid verplicht!)
7-3   Trainerscursus (aanwezigheid verplicht!)
5-6   Familie Hockey Toernooi!
 hele agenda
Nieuws
Certificaten Eendjesrace
Beste leden,

De afgelopen weken zijn jullie natuurlijk ontzetten druk geweest met het verkopen van eendjes voor Kika. Deze week kunnen jullie met de ingevulde enveloppen langskomen op de club om het opgehaalde geld om te ruilen voor certificaten; iedere € 5,-- is 1 certificaat. Op dit certificaat staat een uniek nummer. Dit
Algemene Vergadering
Aan alle (ere)leden en/of hun vertegenwoordigers en vrijwilligers van Hockeyclub Walcheren,

Het bestuur nodigt u allen van harte uit voor de Algemene Vergadering van 4 oktober 2016 in het clubhuis , Sportweg 10 4387 PM Vlissingen. Inloop vanaf 19:30, aanvang 20:00.
Sponsorloop!!
Het meisjes team ME6-2 (seizoen 2015-2016) heeft vandaag hun welverdiende cadeau in ontvangst mogen nemen, nadat zij tijdens de sponsorloop op 20-4-2016 meer dan €300,-- opgehaald hebben. Zij hebben hiermee het meeste geld opgehaald van alle deelnemende teams.
Pizzadag 2 oktober 2016
Na lang wachten is het weer tijd voor de ultieme HC Walcheren pizza dag. Alle 3 de seniorenteams spelen thuis en dat is een goede reden voor een feestje. Lappie zal weer zijn pizza bak kunsten vertonen in de houtgestookte pizza oven.
Sponsoren
 

 
 
Twitter feed
 
Hockey.nl