Welkom bij HC Walcheren
header foto header foto header foto header foto header foto
 
Update coronavirus

Om de informatievoorziening vanuit HC Walcheren naar de (ouders/verzorgers van) leden en vrijwilligers overzichtelijk te houden zullen we vanuit de club de ruimte op deze pagina gebruiken om alle updates te plaatsen. Mocht het nodig zijn om jullie via email en/of pushberichten vanuit de LISA app te informeren zullen we dit natuurlijk ook doen.


18-03-2020; Maak geen gebruik van het sportpark
Nu de scholen voor de meeste leden gesloten zijn snappen we dat er kinderen zijn die graag willen gaan hockeyen met teamgenoten, vriendjes en/of vriendinnetjes. Als HC Walcheren houden wij ons aan de adviezen en richtlijnen van de overheid, het RIVM, de KNHB en NOC*NSF en is het sportpark (clubhuis en velden) gesloten voor alle activiteiten tot en met 6 april. Wij doen dan ook een dringend beroep op ieders verantwoordelijkheid en medewerking om niet naar de club te komen.


12-3-2020; Hockeyvelden en clubhuis per direct gesloten
N.a.v. de persconferentie van vanmiddag is er besloten de hockeyvelden en het clubhuis gesloten te houden tot nader bericht.
Dit betekent dat alle trainingen, wedstrijden en andere geplande bijeenkomsten op HC Walcheren NIET door zullen gaan.

We willen jullie allen dan ook verzoeken hier gehoor aan te geven. Vanzelfsprekend houden we jullie op de hoogte van alle ontwikkelingen met betrekking tot HC Walcheren.

Het Bestuur


Laatste update KNHB
Kijk voor de laatste update met betrekking op de hockeycompetitie op de website van de KNHB via onderstaande link:


Sponsorberichten & ClubnieuwsUpdate gevolgen corona maatregelen.

Bestuur

6-4 Beste leden,
Zoals jullie inmiddels weten, volgen wij sinds het begin van de Coronacrisis de adviezen van de KNHB en daarmee de richtlijnen van het RIVM. Op 31 maart jl. is besloten de wedstrijden in alle competities voor het seizoen 2019-2020 wederom uit te stellen, in ieder geval tot en met 28 april. De eerder genomen maatregelen ten aanzien van trainingen en gesloten clubhuizen,

Lees verder

Sponsoren

Walcheren Webshop

Bestel hier makkelijk en snel je nieuwe wedstrijdtenue in Vlissingen of Middelburg!
Na bestellen kan je je bestelling afhalen in de winkel, bedrukken kan extra tijd kosten!

Clubkleding via de webshop!

Algemeen

14-5Tijd voor een nieuw shirt, broekje/rokje of sokken van HC Walcheren? Deze kan je makkelijk en snel bestellen via de webshop hier rechtsboven op de website, onder de sponsoren, in de Walcheren Webshop!

Lees verder

Nieuws afbeelding