Welkom bij HC Walcheren
header foto header foto header foto header foto header foto
 

Sponsorberichten & ClubnieuwsRookvrij Vrijburg

Algemeen

15-10 Vlissingen, 15-10-2019
Sportpark Vrijburg gaat rookvrij! Sportpark Vrijburg is vanaf 1 november 2019 rookvrij

Lees verder

Nieuws afbeelding

Sponsoren

Walcheren Webshop

Bestel hier makkelijk en snel je nieuwe wedstrijdtenue in Vlissingen of Middelburg!
Na bestellen kan je je bestelling afhalen in de winkel, bedrukken kan extra tijd kosten!

Herfstvakantie 2019

HTZ

13-10Komende week is het herfstvakantie. Tenzij anders met jullie trainers/coaches afgesproken zijn er deze week GEEN trainingen.
Fijne vakantie en we zien elkaar maandag 21 oktober weer.

Lees verder

Nieuws afbeelding

Situatie Veld 1

HTZ

12-10Beste leden van HC Walcheren,
Vanmorgen is door Marc Bakker (voorzitter), Ruben Crucq (arbitrage) en Gerlof Bosker (HTZ) vastgesteld dat het niet langer verantwoord is om veld 1 te gebruiken. We hebben dan ook besloten dat, tot nader bericht, veld 1 niet meer kan/mag worden gebruikt voor trainingen en wedstrijden. Door ernstige algengroei, en de daarbij behorende vervuiling, is

Lees verder

Nieuws afbeelding

Clubkleding via de webshop!

Algemeen

14-5Tijd voor een nieuw shirt, broekje/rokje of sokken van HC Walcheren? Deze kan je makkelijk en snel bestellen via de webshop hier rechtsboven op de website, onder de sponsoren, in de Walcheren Webshop!

Lees verder

Nieuws afbeelding

Speeldagenkalender 2019-2020

Algemeen

14-5De speeldata voor komend seizoen zijn al weer bekend. Benieuwd naar in welke weekenden er competitie gespeeld gaat worden? Zie onderstaand overzicht voor de speeldata, en zie de bijlage voor het volledige overzicht van de (jongste) jeugd! De data voor de bondscompetitie (D1/H1 standaard klasse) is momenteel nog niet bekend.


Lees verder

Nieuws afbeelding

Nieuwe spelregels

Arbitrage

17-8 Alle nationale hockeywedstrijden voor junioren en senioren worden vanaf komend seizoen in vier kwarten gespeeld. Dat heeft de KNHB bekend gemaakt. Verder verdwijnt de vliegende keeper uit het veldhockey. Teams kunnen kiezen uit twee opties: of tien veldspelers plus een keeper met volledige uitrusting of elf veldspelers. De bond volgt daarmee de internationale spelregels van de FIH. 

Lees verder