Welkom bij HC Walcheren
header foto header foto header foto header foto
 

Hockey Club Walcheren

Welkom bij Hockey Club Walcheren

Zo'n 600 leden, spelend in meer dan 35 teams vormen samen Hockeyclub Walcheren (HC Walcheren). Op de gemeentegrens van Vlissingen en Middelburg ligt het nieuwe complex Sportpark Vrijburg, waar HC Walcheren 3 velden heeft!

HC Walcheren ontvangt je graag op Sportpark Vrijburg om een van de vele wedstrijden te komen bekijken, te fluiten of te spelen! Er is in het clubhuis genoeg te eten en te drinken om er een leuke dag van te maken!
Geschiedenis HC Walcheren

HC Walcheren is ontstaan uit de in 2001 ingezette weg naar fusie van de hockeyclubs in Middelburg en Vlissingen. Dit heeft 10 jaar later geresulteerd in Hockey Club Walcheren (HC Walcheren).

Sinds 3 september 2011 speelt HC Walcheren op een gloednieuw sportpark, Sportpark Vrijburg. Sportpark Vrijburg biedt onderdak aan twee verenigingen, HC Walcheren en atletiekvereniging Dynamica. HC Walcheren beschikt over twee semi-water en een zand ingestrooid veld en een groot clubgebouw. Dynamica heeft beschikking over een atletiekbaan met alle benodigdheden voor een atletiek wedstrijd.

HC Walcheren is een bloeiende club met zo'n 600 enthousiaste leden en vrijwilligers. Die elk seizoen samen de handen uit de mouwen steken om er een sportief, gezellig en mooi seizoen van te maken. HC Walcheren is ontstaan bij fusie op 1 juli 2011 maar de officiƫle oprichtingsdatum is 2 oktober 1910.

Een honderdjarige is geboren!
Opening Sportpark Vrijburg (2011)
 
d